Zeeno

Medisch

Schell Ziekenhuisbed

Ziekenhuisbed voor Schell Industries. Het innovatieve bed-hek klapt geheel weg onder het bed. Hierdoor ontstaat eenrustig beeld en kan verplegend personeel zo dicht mogelijk bij het bed staan. De vriendelijke vormgeving draagt bij aan een huiselijke en geborgen sfeer.  Het ontwerp werd in 2007 bekroond met een IF Award. (ontwerp i.s.m. het Scope design team en NPK)

Patientline Patiënten terminal

Patiëntenterminal voor Patientline. Patiënten kunnen met deze terminal televisiekijken, internetten en communiceren, maar ook bijvoorbeeld hun maaltijd samenstellen en bestellen. De terminal is heel goed schoon te maken. Alle openingen liggen verdiept aan de onderkant, zodat water niet naar binnenloopt. De rubber knoppenpad is hygiënisch en afwasbaar en voelt prettig aan. De zachte vormgeving is geruststellend.  De terminal stelt Patientline in staat een compleet hospitality concept te brengen aan het bed van de patiënt. (ontwerp i.s.m. het Scope design team)

Doge Doc Maxi mobiele operatietafel

De Doc Maxi mobiele operatietafel maakt het mogelijk patiënten zelf plaats te laten nemen op de tafel. Patiënten worden buiten de operatiekamer voorbereid en vervolgens naar binnen gereden. Zo hoeft verplegend personeel niet meer te tillen en kan de operatiekamer efficiënter gebruikt worden. Het ontwerp van de DOC Maxi werd in 2009 bekroond met een Red Dot award en een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp. (ontwerp i.s.m. het Scope design team)

Infection Control, desinfectie apparaat

Dit ontsmettingsapparaat voor Infection Control vernevelt een desinfecterende vloeistof. De druppeltjes zijn zo klein dat ze overal komen. Door slim gebruik te maken van een rotatiegietdeel met roestvrijstalen beplating kom de kostprijs en gewicht van het apparaat sterk worden teruggebracht en een onderscheidend en karakteristiek uiterlijk worden vormgegeven. (ontwerp i.s.m. het Scope design team)

‘Phill’ patiënten service module

‘Phill’ is een patienten service module waarmee patiënten kunnen bellen, de tv bedienen, radio luisteren, het licht aan en uit kunnen doen en de zuster kunnen roepen. Phill was het eerste CLB product in de CLB brandlanguage. De opvallende en onderscheidende vormgeving draagt bij aan de zichtbaarheid van het CLB merk. De innovatieve toepassing van het rubberen knoppenpaneel zorgt voor  een prettige tactiele beleving en is hygienisch. Phill werd bekroond in de  Nederlandse Designprijzen in 2003.  (ontwerp i.s.m. het Scope design team)