Zeeno

Vending

De ‘Virtu’ koffieautomaat van De Jong Duke, maakt espresso van een hoge kwaliteit. De vormgeving van de Virtu reflecteert die koffiekwaliteit en past in veel zakelijke omgevingen. Het geïntegreerde bonencompariment laat zien dat de koffie versgemalen wordt. Het grote touchscreen en de uitgekiende grafische interface maken een intuïtieve bediening mogelijk en biedt de operator veel flexibiliteit. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

Vrijstaande warme dranken automaat ‘Infinity’ voor Autobar. De bediening van de Infinity is met veel zorg ontworpen en draagt zo bij aan de beleving van kwaliteit. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

De Siro is de eerste koffieautomaat van De Jong Duke die niet uit staal vervaardigd werd, maar uit kunststof. Desondanks heeft het ontwerp een hoogwaardige uitstraling, die past bij de kwaliteit waarmee De Jong machines maakt. De Siro won een aantal internationale designprijzen en ging in een tentoonstelling (The Worlds Best Design Exchange) de wereld over. Bestellingen vanuit alle delen van de wereld laten zien dat design in de vending markt een belangrijke succesfactor is. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

O-lijn voor De Jong Duke (ontwerp i.s.m. Scope design team)