Blog

Mobiliteit

Sunday, November 8th, 2009 @ 4:12 pm

Electrische rolstoel ‘Alex’ voor Handicare. Onderzoek laat zien dat gebruikers van electrische rolstoelen ‘design’ als één van de belangrijkste aspecten zien van hun rolstoel. Naast de volwassen vormgeving maakt de kleurstelling dat ‘Alex’ bij een brede groep gebruikers in de smaak valt. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

De New Edge kettingkast werd ontworpen in opdracht van De Woerd voor Gazelle. Gazelle zocht naar een kettingkast waarmee de identiteit van de Gazelle collectie kon worden ondersteund. Door slim onderdelen te combineren past de kettingkast zowel bij fietsen met een sportieve identiteit en bij fietsen met een stads-identiteit.

De New Edge kettingkast werd ontworpen in opdracht van De Woerd voor Gazelle.Gazelle werd vanaf het begin meegenomen in het ontwikkelingsproces. Zo kon een kettingkast worden ontworpen die bij eht Gazelle merk past en een bijdrage levert aan het geïntegreede ontwerp van de Gazelle fietsen. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

Zadel voor Batavus, met geïntegreerd zadeltasje. Het ontwerp van het zadel draagt bij aan de visuele Batavus merk identiteit. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

Het ‘Mean Screen’ kettingscherm voor Batavus is ontworpen vanuit de visuele merkidentiteit van Batavus. Het draagt bij aan de sportieve uitstraling van de derailleurfietsen van Batavus.. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

Voor de ‘Snapper’ kettingkast van De Woerd, werd naast de vormgeving ook een klick-on bevestigingssysteem ontwikkeld, waarmee de montagetijd van de kettingkast sterk teruggebracht werd en zo een forse kostenbesparing werd gerealiseerd. (ontwerp i.s.m. het Scope design team)

Comments are closed.