Blog

Installatie

Monday, October 19th, 2009 @ 2:52 pm

Smartfix voor Wavin is een koppelsysteem voor waterleidingsystemen. De buizen hoeven alleen maar in de koppeling geschoven te worden voor een goede en waterdichte verbinding. Het vormgeven van een koppelsysteem is vormgeven op de vierkante millimeter. Elke gram kunststof telt. De vormgeving van Smartfix onderstreept de A-merk status van Wavin. Smartfix won in de Nederlandse Designprijzen de Best of Category Award voor professionele producten. (ontwerp i.s.m. het Scope design team)

De Wavin ‘Manyfold’ is een verdeelstuk voor vloerverwarmingssytemen. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

De Powerpulse voor Asco is een luchtklep, waarmee heel snel lucht met een groot volume en druk geschakeld kan worden. Het nieuwe ontwerp geeft de klep een hoogwaardig uiterlijk zonder de technische eigenschappen of kostprijs te compromitteren. Het ontwerp van de  powerpulse werd bekroond met een IF award en opgenomen in de selectie van de Nederlandse designprijzen. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

Bijzonder aan het  Wavin X-treme leidingstysteem is dat de inschuifkrachten bij montage veel lager zijn dan bij vergelijkbare systemen. Door deze innovatie in de vormgeving te benadrukken, draagt het ontwerp bij aan het verkoopsucces. (ontwerp i.s.m. Scope design team)

Comments are closed.